Figyelem!

Gépészet és Elektronika szakokon 13. évfolyamon kötelező a nyári összefüggő szakmai gyakorlat igazolása, mely 96 óra (12 x 8 órás nap).

Az igazolásokat 2021.09.17-ig kérjük leadni Vendég Szabolcs igazgatóhelyettes úrnak címezve a titkárságon. IGAZOLÁSHOZ A KÖVETKEZŐ LAPOT HASZNÁLJÁK: Összefüggő nyári gyakorlat igazolás

Akinek szükséges innen letöltheti a fogadó nyilatkozatot.

 

 

Figyelem! A hiányzásokra mindenki nagyon figyeljen! A távolmaradást legkésőbb az óra napján 12:00-ig (szombaton 08:00-ig) küldjék el a felnottoktatas@gr-szechenyi.hu címre. Aki nem küldi el az emailt, neki a hiányzását igazolatlannak rögzítjük. Formanyomtatvány  letölthető innen. (Csak ezt fogadjuk el illetve orvosi igazolást!)

 

 

Hiányzások kezelése a felnőttoktásban

Az iskola a felnőttoktatásban résztvevők hiányzását félévenként összesíti. A felnőttoktatásban résztvevők tanulói jogviszonnyal rendelkeznek, iskolai rendszerű szakképzésben vesznek részt, ezért ugyanúgy igazolniuk szükséges a hiányzásaikat, mint a nappali rendszerű iskolai oktatásban résztvevőknek. A felnőttoktatásban résztvevők tanulói jogviszonya megszűnik, ha a szorgalmi időszakban 20 óránál többet mulasztanak igazolatlanul, vagy a gyakorlati hiányzása eléri a 20%-ot. Így a tanév érvénytelen, tanulmányait az évfolyam megismétlésével folytathatja. (Szt. 39.§ (3)).

 

 

Összefüggő szakmai („nyári gyakorlat”) gyakorlat teljesítésére csak a szorgalmi időszak után van lehetőség.

 

 

Iskolánkban a felnőttoktatásért felelős:

Vendég Szabolcs  felnőttek oktatásáért felelős igazgatóhelyettes

mobil: 06-70/198-6510 (h-p: 8.00-16.00)

Email: felnottoktatas@gr-szechenyi.hu