Kedves Tanulóink, Kedves Szülők!

Szeretnénk Mindenkit megnyugtatni, hogy az iskola készült egy esetleges távoktatásos (e-learning) oktatási munkarend bevezetésére, emiatt terveink szerint zavartalanul tudunk átállni az oktatás ezen formájára.

A Moodle oktatási portált már 2,5 éve indítottuk el, melyet ez idő alatt folyamatosan fejlesztettünk, így most készen áll arra, hogy segítséget nyújtson a tanulásban.

A felület a https://moodle.gr-szechenyi.hu/ oldalon érhető el. Belépéshez az osztályfőnök fog segítséget adni 2020.03.16-án hétfőn az osztálycsoportokban, emailen, telefonon.

2020.03.16-án hétfőn a tantestület értekezletet tart, melyen minden kollégánk megkapja a megfelelő informatikai hátteret, hogy kényelmesen és minőségileg is maximálisan tudják ellátni az új feladatot.

Ugyanakkor nyomatékosan kérek minden tanulót (9-14. évfolyamig), hogy vegye komolyan az új távoktatásos munkarendet, kezelje úgy, mintha iskolába bejárna és a kiadott feladatokat, határidőket tartsa be, így gördülékenyen tudjuk a tanévet lezárni. Kérem továbbá az Operatív Törzs ajánlásainak betartását, kerüljük a tömeges rendezvényeket, eseményeket. Fontos megérteni, hogy az iskolába járási korlátozás csak így lesz hatékony!

A végzősök érettségizők és OKJ vizsgázók sem kell, hogy aggódjanak, 2020.03.16-án hétfőn egy komplett tervcsomaggal fogunk jelentkezni, melyet a Moodle felületen és az osztályfőnökökön keresztül fogunk eljuttatni hozzátok!

Az esti tagozatos felnőttoktatások hallgatóinkra is a fentiek vonatkoznak. A szakfelelősök jövő héten eljuttatják a megfelelő információkat az Önök számára is.

A jelenlegi helyzetben nagyon fontos, hogy mindenki nyugodt maradjon, tartsa be a tanárok utasításait, javaslatait. Számunkra mint tantestület a legfontosabb, hogy a tanulók ne sérüljenek és mindenki teljes hatékonysággal tudja befejezni az évet, megszerezni az érettségi és szakmai vizsgabizonyítványokat.

 

A Széchenyi tantestületének nevében:

Horváth Lajos Zoltán igazgató