Kedves 12. évfolyamos Végzősünk!

KIFUTÓ OKJ-s képzéseink

Ágazati érettségivel rendelkezők 1 év alatt OKJ szakmai bizonyítványt szerezhetnek (4+1 vagy két tanítási nyelvű osztályaink 1+4+1 képzés).

*Ágazati érettségit 2017 júniusától szakgimnáziumban érettségizettek szerezhettek. Iskolánkban elfogadott ágazati érettségi tárgyak: gépészet ismeretek (ezzel gépgyártástechnológiai technikus és mechatronikai technikus szakmák végezhetők el 1 év alatt), villamosipar és elektronika ismeretek (ezzel elektronikai technikus szakma végezhető el 1 év alatt), informatika ismeretek (ezzel informatikai rendszerüzemeltető, vagy CAD-CAM informatikus illetve szoftverfejlesztő szakmák végezhetők el 1 év alatt)

 

*1 éves KIFUTÓ OKJ (TECHNIKUM) szakmáink    

(Főleg saját 12-ben frissen érettségizett tanulóinknak!)

Amennyiben Ön rendelkezik ágazati érettségivel és nem iskolánk tanulójaként végez/végzett a 2021/2022. tanévben, úgy hívja Vendég Szabolcs igazgatóhelyettes urat a 0670 1986510-es telefonszámon.

Saját idei (2022. június 30-ig) végzett tanulóink alanyi jogon fel vannak véve az 1 éves OKJ-re, nekik csak akkor kell jelezni, ha nem szeretnének OKJ-n maradni! 

Ezekre a kifutó OKJ-s osztálytípusokra külön nem jelentkeztetünk, kizárólag a fenti telefonos érdeklődési módon igazgatóhelyettes úrnál.

Ágazat Szakképesítés Induló osztályok száma (fő)
Gépészet Gépgyártástechnológiai technikus 1 osztály 30 fő
Gépészet Mechtaronikai technikus 1 osztály 30 fő
Villamosipar és elektronika Elektronikai technikus 1 osztály 30 fő
Informatika Szoftverfejlesztő 1 osztály 30 fő
Informatika Informatikai rendszerüzemeltető 1 osztály 30 fő
Informatika CAD-CAM informatikus 1 osztály 30 fő